top of page

o nama

Ne dajte da vas zavara naziv “no escape”, sobe nisu zaključane I nećete pokušavati pronaći izlaz iz istih. Naprotiv, pokušavaćete pronaći izlaz iz vremenskog paradoksa koji je zakuhao profesor Brown. Uskočite u njegovu kancelariju, upoznajte virtualnu pomoćnicu Emu, saznajte na čemu je to profesor radio sve ove silne godine i zašto mu je Sarajevo toliko važno. Uz malo sreće možda se vratite u doba Zimskih olimpijskih igara ’84. i riješite misteriju.

 

Soba je dizajnirana, pažljivo osmišljena i realizovana vlastitim snagama. Nadamo se da će ovo biti samo jedna u nizu Made in B&H soba za ovu vrstu zabave, jer mi već radimo na drugoj!

 

Kako nam je želja bila da stvorimo ambijent u kojem će, prvenstveno u toku proslave rođendana, team building-a i sl., svi naši gosti imati priliku da učestvuju u različitim aktivnostima otvorili smo i Playstation Zone. Optimalan broj učesnika u sobi je 4-6 osoba, tako da se u slučaju većeg broja gostiju mogu formirati ekipe koje bi se takmičile u bržem rješavanju zagonetki i “izlaska” iz sobe i to na način da dok je jedna ekipa u sobi druga može da koristi playstation-e gratis… zabava ne smije da trpi!

 

Pripremili smo i simbolične poklone za slavljenike, jer rođendan mora biti nešto što se pamti sa najljepšim uspomenama.

Nadamo se da se vidimo uskoro!

Timski rad

Vještine

Naš escape room nudi team-building iskustvo za sve,

upoznajte svoj tim u potpuno novom svjetlu. Dokažite se u izazovima i zajedničkom rješavanju koje će dovesti do Vašeg konačnog uspjeha. Provjerite koliko ste dobri u rješavanju zadataka u timu.

Dokažite se rješavanjem vrlo zahtjevnih zagonetki. Provjerite koliko ste dobri u rješavanju matematičkih, logičkih i drugih zagonetki prije nego što vam ponestane vremena. Ako ne uspijete, ne brinite, uvijek nas možete ponovno posjetiti.

bottom of page